Over ons

Welkom bij Pura handmade!

Mijn passie voor gezondheid en mijn grote liefde voor de natuur heeft mij geïnspireerd om op de ouderwetse manier handgemaakte zeep te maken. Na mijn zwangerschap ben ik begonnen met het maken van mijn eigen verzorgingsproducten. Het veranderde mijn leven! Ik ben erg toegewijd aan het maken van mijn eigen natuurlijke verzorgingsproducten met voedende en helende eigenschappen die je huid letterlijk voeden met alleen de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft.
Mijn handgemaakte zepen worden uitsluitend met natuurlijke ingrediënten gemaakt en zijn geparfumeerd met alleen essentiële oliën en zijn vrij van schadelijke chemicaliën zoals synthetische geur oliën, natrium laurel sulfaat, parabenen, ftalaten, petroleumbijproducten en kunstmatige kleur- / conserveermiddelen. Door op de ouderwetse manier zeep te maken, wordt de glycerine, die tijdens het proces ontstaat, niet verwijderd. Dit zachte ingrediënt dat vormt tijdens het verzepingsproces is perfect om je huid te hydrateren.
De zeep wordt in kleine batches gemaakt met veel liefde en aandacht om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen. Ik gebruik de traditionele koude procesmethode. Hierdoor blijven de ingrediënten op een lage temperatuur zodat ze hun therapeutische eigenschappen behouden.
De zepen worden 4 tot 6 weken langzaam uitgehard, waarbij elke batch uniek van aard is en licht varieert in grootte, vorm en gewicht. Ik gebruik oliën die bekend staan om hun voedende eigenschappen zoals kokosolie, olijfolie, castorolie, cacao boter, shea boter, avocado-olie, amandelolie en druivenpitolie.
Geef jezelf de kans om je huid te laten zien en voelen zoals de natuur het bedoeld heeft. Je zult er geen spijt van krijgen!