Onze Handgemaakte Zepen


Handgemaakte zeep met natuurlijk ingrediënten

Heb je een zero-waste levensstijl? Of wil je uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten gebruiken? Handgemaakte zeep met natuurlijke ingrediënten voedt je huid zoals de natuur dat heeft bedoeld. In tegenstelling tot veel reguliere zepen, maak ik mijn zeep zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën zoals synthetische geur oliën, natrium laurel sulfaat, parabenen en sulfaten. Door op de ouderwetse manier zeep te maken wordt de glycerine niet verwijderd. Dit zachte ingrediënt dat zich vormt tijdens het verzepingsproces is perfect om je huid te hydrateren. Zonde als dat verloren zou gaan! Geef jezelf de kans om je huid te laten zien en voeden zoals de natuur het bedoeld heeft. Je zult er geen spijt van krijgen! Benieuwd uit welke handgemaakte zepen je kunt kiezen? Neem een kijkje in mijn webshop of ga naar mijn Instagram of Facebook!

Handgemaakte zeep in de vorm van een zeep bar

Voor het produceren van de handgemaakte zeep wordt er gebruik gemaakt van de traditionele koude proces methode. Hierdoor blijven de ingrediënten op een lage temperatuur zodat ze hun therapeutische eigenschappen behouden. Zodra dit proces is voltooid, worden de zepen met de hand in de vorm van een bar gesneden. Hierdoor kan het gewicht per zeep enigszins variëren omdat het een ambachtelijk product is. De zepen worden met veel liefde en in kleine batches gemaakt. Vervolgens wordt mijn handgemaakte zeep 4-6 weken langzaam uitgehard voordat ze in de webshop komen. Hier vind je verschillende variëteiten aan zeep bars terug waarin oliën zijn verwerkt die bekend staan om hun voedende eigenschappen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wondermiddel tegen acne? De druivenpitolie zeep is rijk aan sterke antioxidanten, bevat veel vetzuren en heeft unieke eigenschappen die de huid weer doen stralen! Bestel je favoriete zeep bar direct in de webshop!

handgemaakte zeep

Zeepjes en accessoires

Heb je jouw favoriete handgemaakte zeep gevonden? Zoals elke zeep bar drogen 100% natuurlijke handgemaakte zeep bars na elk gebruik snel uit. Door een zeephouder te gebruiken kun je de levensduur van de zeep verlengen. Deze kun je gemakkelijk bijbestellen in de webshop. Bestel je vandaag voor 16:00 uur, dan kun je de volgende dag je bestelling al thuis verwachten. De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL Parcel of PostNL. Ook werken wij samen met Fietskoeriers omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ga direct naar de webshop en bestel je favoriete handgemaakte zeep online!