Handgemaakte zeep bar in verschillende soorten

Ben je op zoek naar een handgemaakte zeep bar waarbij uitsluitend natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt? Mijn passie voor gezondheid en mijn grote liefde voor de natuur hebben mij geïnspireerd om op de ouderwetse manier handgemaakte zeep te maken. Alle zeep bars die je in mijn webshop vindt zijn dus handgemaakt en vrij van schadelijke chemicaliën. Mijn eigen natuurlijke verzorgingsproducten hebben voedende en helende eigenschappen omdat de beste ingrediënten uit de natuur erin zijn verwerkt. Om de zeep bars te parfumeren worden er essentiële oliën toegevoegd. Bij de mango zeep is er bijvoorbeeld citroen en grapefruit toegevoegd wat zorgt voor een heerlijke frisse geur. Verder is mango boter rijk aan antioxidanten, ondersteunt het herstellende vermogen van je huid en is heerlijk zacht en hydraterend. Benieuwde welke andere handgemaakte zeep in het assortiment zitten? Neem een kijkje in de webshop en bestel je favoriete zeep online!

Zeep bar gemaakt met traditionele koude procesmethode

Voor het maken van een zeep bar wordt gebruik gemaakt van de traditionele koud procesmethode. Hierdoor blijven de ingrediënten op een lage temperatuur zodat ze hun therapeutische eigenschappen behouden. Mijn handgemaakte zeep bar wordt 4-6 weken langzaam uitgehard waarbij elke batch uniek van aard is. Het kan zijn dat de bar die je in de webshop ziet qua grootte, vorm en gewicht iets afwijkt. Dit komt omdat het gehele productieproces met de hand gebeurt. De oliën die worden verwerkt in de zeep bars staan bekend om hun voedende eigenschappen, zoals shea boter, casterolie en druivenpitolie. Geef jezelf de kans om je huid te laten en voeden zoals de natuur het heeft bedoeld! Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je de zeep bar morgen al in huis!

Zeep bar

Natuurlijke verzorgingsproducten

Ben je op zoek naar een natuurlijk product om je zeep mee in te masseren? De loofah douche spons is gemaakt van een natuurlijk groeiende plant die kan worden gedroogd tot een perfecte luxe huidverzorgingsspons. Deze spons bevordert je bloedsomloop en dode en droge huidcellen worden verwijderd. Wist je dat de spons geheel kan worden afgebroken tot kunstmest in plaats van plastic of metaal? Hierdoor wordt er geen vervuiling of schade aan het milieu veroorzaakt. Het is dus de ideale vervanging voor sponsreinigingsgereedschap en metalen borstels. Je voegt de loofah spons gemakkelijk toe aan je bestelling. Bestel je voor €30,- of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je op een werkdag voor 16.00 uur besteld? Dan ontvang je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.