Ambachtelijke zeep online bestellen

Mijn passie voor gezondheid en mijn grote liefde voor de natuur heeft mij geïnspireerd om op de ouderwetse manier handgemaakte zeep te maken. Deel jij deze liefde voor de natuur met mij? Of ben je gewoon benieuwd naar handgemaakte zeep? In mijn webshop kun je ambachtelijke zeep online bestellen waarbij je keuze hebt uit verschillende soorten. Mijn eigen natuurlijke verzorgingsproducten zijn met veel toewijding gemaakt. Er zitten uitsluitend ingrediënten in met voedende en helende eigenschappen die je huid letterlijk voeden, met alleen de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Er zitten geen schadelijke chemicaliën in verwerkt en ingrediënten die overbodig zijn zoals peutroleumbijproducten ontbreken. Door zeep op de ouderwetse manier te maken blijft de glycerine behouden. Dit zachte ingrediënt zorgt ervoor dat je huid perfect wordt gehydrateerd. De zeep wordt met veel liefde in kleine batches gemaakt om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen. Wil je handgemaakte zeep online bestellen? Neem een kijkje in mijn webshop! Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen al in huis!

100% natuurlijke handgemaakte zeep online bestellen

Puur natuur: daar staan onze 100% natuurlijke handgemaakte zeep bars voor! Wist je dat je mijn zeep bars niet alleen kunt gebruiken voor het wassen van je handen? Ze zijn namelijk ook heel erg geschikt om je haar mee te wassen. Als je bijvoorbeeld een droge hoofdhuid hebt, is de arganolie zeep daar erg geschikt voor. De oliën in deze zeep dragen bij aan een gezonde (hoofd)huid. Arganolie staat bekend om de ultieme verzorging van de droge huid en is rijk aan vitamine E. Daarnaast bevat deze zeep olijfolie, kokosolie, shea butter, amandelolie en castorolie. Dankzij de natuurlijke ingrediënten wordt de huid op een milde wijze gereinigd. Ben je op zoek naar haarzeep om online te bestellen? Daarvoor kun je dus ook in mijn webshop terecht. Wil je weten welke zeep geschikt is voor jouw haartype? Neem contact op door te mailen naar: info@purahandmade.nl

Zeep online

Badkameraccessoires online bestellen

Naast online zeep bestellen kun je in mijn webshop ook andere duurzame accessoires bestellen. Gebruik bijvoorbeeld een scrupspons om de zeep in te masseren. Zo verwijder je dode huidcellen en stimuleer je een goede doorbloeding. De spons van gedroogde loofah zorgt er bovendien voor dat je huid zacht aanvoelt en er glanzend uit zal zien. Verder is de spons van uitsluitend natuurlijk materiaal gemaakt want de loofah is een vrucht die familie is van de komkommer. Dankzij het vezelige karakter is loofah erg geschikt als natuurlijke srubspons. Deze voeg je gemakkelijk aan je bestelling toe. Bestel je favoriete zeep online in mijn webshop! Komt je bestelling op of boven de €30,- uit? Dan is de verzending gratis!